پاورپوینت معماری رادیاتور قرنیزی پاورپوینتی با 25 اسلاید که توسط وبسایت و فروشگاه معماری نوین آرچ برای شما آماده و مهیا گردیده شده است. درس عناصر و جزئیات ساختمانی یکی از دروس دانشگاهی است که نیاز به بررسی کامل سیتم های ساختمانی و تاسیساتی مدرن در دوره پیشرقت نکنولوژی و صنعت ساختمان دارد. رادیاتور قرنیزی یه عنوان ایده ای جدید در گرم کردن منازل مسکونی و ساختمان های اداری و تجاری به کار برده می شود. در ادامه به معرفی کامل پاورپوینت معماری رادیاتور قرنیزی خواهیم پرداخت:
فهرست مطالب پاورپوینت معماری رادیاتور قرنیزی:
- معرفی مصالح
- تاریخچه رادیاتور قرنیزی
- مقایسه بامصالح قبلی با جدید
- نحوه اجرا
خلاصه ای از پاورپوینت معماری رادیاتور قرنیزی
تاریخچه رادیاتور قرنیزی:
رادیاتورهای شوفاژ امروزه جزو پرکاربردترین تجهیزات گرمایشی در ساختمانهای عمومی و منازل می باشند. اولین شخصی که سیستم گرمایش آبگرم مرکزی را ابداع نمود تریو سوئدی در سال ۱۷۱۶ میلادی بود .در سال ۱۷۷۰ جیمز وات برای اولین بار از رادیاتور های چند تکه که با بخار آب گرم می شد برای گرمایش استفاده نمود. این سیستم گرمایی تکامل جدی یافت تا آن که در سال ۱۸۳۱، پرکنیز سیستم کامل گرمایش با آبگرم که مجهز به مخزن انبساط بود را به نام خود به ثبت رساند. کامل ترین سیستم گرمایشی آبگرم که شباهت زیادی با سیستم های متداول امروزی نیز دارد در سال ۱۸۳۳ توسط مهندس انگلیسی به نام پالکو ابداع گردید. از سال۱۹۵۰ که پمپهای آبگردان وارد سیستم های گرمایشی گردید رویکرد عمومی مردم به استفاده از شوفاژ به طور قابل ملاحظه ای افزایش یافت .
اولین نمونه از رادیاتور قرنیزی که بر گرفته از همین اصول میباشد در سال ۲۰۰۸ در کشور انگلستان اختراع و با نام تجاری ترما اسکیرت به بازار معرفی گردید این نمونه از رادیاتور قرنیزی ساختاری بسیار ساده داشته و قسمت گرمایشی آن شامل یک پوسته آلومینیومی میباشد که در پشت آن دو مجرای بیضی شکل جهت رفت و برگشت آب گرم تعبیه شده است.
مقایسه با دیگر سیستم های گرمایشی:
در حال حاضر با پیشرفت تکنولوژی و صنعت رو به رشد تأسیسات و ساختمان دیگر در کمتر ساختمان نوسازی شاهد احداث سیستم های قدیمی مانند بخاری نفتی , بخاری گازی و شومینه که تقریباً از رده خارج شده اند می باشیم. دلیل به کارگرفته نشدن این سیستم ها نیز به دلیل بهره وری بسیار پایین و مشکلات عدیده ی خاص خود هستند که جهت اکثر قضیه ثابت شده است, لذا ما در این مبحث رادیاتور قرنیزی را با دو سیستم رایج فعلی “رادیاتورهای پره ای و پنلی ” و “سیستم گرمایش از کف” که عمدتاً در حال استفاده است مقایسه می کنیم.
مقایسه رادیاتور قرنیزی با رادیاتورهای پره ای و پنلی:
- رادیاتور قرنیزی برعکس رادیاتور پنلی دو منظوره است یعنی علاوه بر سیستم گرمایشی , قرنیز منزل را نیز شامل می شود
- رادیاتور قرنیزی بین 20 الی 25 درصد از بهره وری انرژی بیشتری نسبت به رادیاتور پنلی برخوردار است.
- رادیاتور قرنیزی با تمامی سیستم های گرمایش انرژی تجدید پذیر و حتی دیگ های بخار معمولی کار می کند.
- صرفه جویی در فضا , آزاد کردن دیوارها و آزادی عمل در چیدمان اتاق , که رادیاتور پنلی این ویژگی را ندارد.
شرکت شعله گستران غرب افروز تنها تولید کننده انحصاری رادیاتور قرنیزی:
رادیاتور ئارتین:در مناطق مرکزی ایران ، که دارای آب و هوایی خشک و کویری می باشد تنها گرمایش از طریق تابش ، که در نمونه انگلیسی رادیاتور قرنیزی مورد استفاده قرار می گرفت ، کافی نبود از این رو شرکت شعله گستران غرب افروز به عنوان اولین و تنها ترین تولید کننده رادیاتور قرنیزی در ایران دست به طراحی مدل ئارتین خود زد. این مدل از رادیاتور قرنیزی شعله گستر با افزایش سهم انتقال حرارت به صورت همرفتی توانست مشکل عمده مناطق خشک ایران را حل نماید و گرمایش مطلوبی را در منازل هموطنان عزیز به ارمغان آورد.
پیشنهاد ویژه:
شما می توانید برای سفارش پایان نامه و پروپوزال در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به وبسایت معماری ارشد کار مراجعه نمایید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.