پاورپوینت پله – پله برقی – رمپ – آسانسور در 200 اسلاید به معرفی و آشنایی و همچنین به برسی جزئیات اجرایی و معماری پله – پله برقی – رمپ – آسانسور می پردازد درتمامی اسلایدها با ارائه عکس و همچنین دیتایل قسمت های مربوطه به تشریح کامل موضوع می پردازد.وب سایت معماری نوین ارچ ارائه دهنده پروژه معماری و پاورپوینت معماری دروس دانشگاهی درتمامی مقاطع تحصیلی می باشد.پروژه های مورد نظر خود را از فروشگاه معماری با بیشترین تخفیف وبالاترین کیفیت دریافت کنید.
فهرست مطالب
- انواع آسانسور
- مراحل طراحی آسانسور از آماده سازی چاهک تا بتن ریزی
- بررسی انواع قطعات آسانسور
- صرفه جویی در انرژی و فضای ابعادی درآسانسورهای امروزی
- آسانسور هیدرولیک
- تعریف پله
- برسی پله ها از نظر جنس مصالح
- پله ها از نظر سیستم فرم طراحی و ساخت
- جزئیات اجرایی پله
- پله برقی و تاريخچه ساخت پله برقي
- برسی ظرفیت پله برقی
- انواع پله برقی
- جزئیات اجرایی پله برقی
- معرفی رمپ
- شیب متداول رامپ
- المان طراحی رامپ پارکینگ طبقاتی
متن پاورپوینت پله – پله برقی – رمپ – آسانسور
چناچه ساختمان در حال احداث می باشد و دسترسی دقیق به ابعاد مورد نیاز چاهک میسر نباشد، نقشه های زیر لازم است پلان تیپ طبقات شامل پارکینگ – زیر زمین – همکف و طبقات در محل نصب آسانسور مقطع از چاهک آسانسور با ذکر اندازه های کامل از کف چاله آسانسور تا زیر سقف موتورخانه پلان پشت بام ساختمان در محدوده چاهک آسانسور به منظور بررسی تأسیسات و تجهیزات احتمالی موجود در اطراف چاهک به شرکت طرف قرارداد ارائه شود.
موتورخانه آسانسور
اطاق موتورخانه باید درب با عرض ورودی حداقل 80cm داشته باشد. اطاق موتورخانه باید دارای پنجره جهت تهویه باشد. نصب هواکش مناسب در موتورخانه (حداقل با فن 250 CFM ) نصب قلاب فلزی در بالای چاهک آسانسور روی سقف موتورخانه مناسب برای حداقل 2000 kgوزن فضای موتورخانه همیشه باید دمای مناسب داشته باشد (بین 5 الی 40 درجه سانتیگراد) نصب کپسول آتش نشانی نصب تابلو برق سه فاز طبق مشخصات مورد تأیید شرکت فروشنده آسانسور در موتورخانه اجرای کابل کشی برق سه فاز تا موتورخانه جهت نصب به تابلو برق سه فاز چنانچه دو آسانسور در کنار هم قرار دارند باید دریچه ای (Trap Door) به ابعاد حداقل 80×100 cm در سقف موتورخانه (بالای فضای مقابل درب ورودی آسانسور در طبقه آخر ) تعبیه گردد.
پله پاورپوینت پله – پله برقی – رمپ – آسانسور
پله دو اختلاف سطح را به یکدیگر ارتبات میدهد و یا به عبارتی از کف تا کف طبقات مسیری طی می گردد تا فرد به ورودی اصلی مجموعه برسد که این مسیر تا منتهی الیه پشت بام ادامه می یابد.عموماٌ پله هائی که در داخل ساختمان مورد استفاده واقع می گردند از بافت واستراکچر چوبی طراحی می شوند.این پله ها دارای نمایی زیبا بوده و زیبایی خاصی به مجموعه معماری فضای داخل بنا و خارج از بنا ارائه می نماید.
پله برقی
در سال 1859 ناتان آميز آمريكايي اولين امتياز بت اختراع را گردان گذاشت . شكل اين پله ها به صورت مثلث متساوي الاضلاع بود كه از طريق آن مسافر روي يك ضلع سوار شده و در انتها پياده مي گرديد . اما كار بر روي اين اختراع و تكميل آن ادامه يافت تا اينكه در سال 1892 شخصي به نام رنو اختراع خود را در انگليس تحت عنوان آسانسور با پله هاي متوالي ثبت كرد . اختراع او اين نكته را روشن ساخت كه دستگيره ها مي توانند حذف شوند و توجه به سرعتي در حدود 200 فوت در دقيقه معطوف شد اين مقدار از سرعتهايي كه هم اكنون بعنوان سرعت استاندارد تلقي مي شود بيشتر است . همچنانكه موضوع آسانسورهاي بالابر و پايين بر كه امروزه در فروشگاههاي مدرن بكار مي روند مورد توجه قرار گرفت.
عوامل مهم در طراحی پله برقی
ارتفاع پله یا فاصله عمودی جابجایی مسافر. زاویه پله یا شیب مسیر حرکت مسافر که معمولاٌ بین 30 یا 35 درجه انتخاب می گردد عرض پله یا فضای ورودی مسافر که میتوان 60 سانتیمتر یا 80 سانتیمتر ویا 100 سانتیمتر انتخاب نمود سرعت خطی که لازم است به گونه ای انتخاب شود که مسافرین تعادل خود را حفظ کنند .مناسبترین سرعت بین 5/0تا 65/0 متر بر ثانیه است.
رمپ پاورپوینت پله – پله برقی – رمپ – آسانسور
رامپ از قدیمی ترین سطوح ارتباطی بین دو اختلاف سطح تلقی می گردد. بشر اولیه از رامپ جهت صعود ونزول به فراز و نشیب ها استفاده نموده است .چنانکه در ساخت اهرام ثلاثه مصر جهت حمل قطعات بزرگ سنگ به کمک الوار وحرکت دادن وقرار دادن یکی پس ازدیگری به نوعی از رامپ کمک گرفته می شد.به طور کلی رامپ شیبی است که دو اختلاف سطح را به یکدیگر ارتباط می دهد .امروزه احداث پارکینگهای زیر زمینی و طبقاتی تنها با رامپ میسر است.
پیشنهاد ویژه
شما می توانید برای سفارش پایان نامه و پروپوزال در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به وبسایت معماری ارشد کار مراجعه نمایید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.