پاورپوینت مرمت حمام تاریخی اتحادیه در 52 اسلاید همراه با فایل های اتوکدی برای دانشجویان و علاقمندان به درس مرمت آماده و محیا کرده است. با توجه به اهمییت موضوع و اینکه باید جامعه مهندسین در تلاش برای حفظ آثار تاریخی و با ارزش باشند وبسایت نوین آرچ با ارائه مهمترین بناهای تاریخی و ارائه طرح مرمت برای این بنا ها در تلاش است تا بتواند با کمک به اساتید معماری و دانشجویان و علاقمندان در حفظ این گونه بناها قدمی موثر و گامی مهم بردارد. وب سایت معماری نوین آرچ ارائه دهنده پروژه معماری و پاورپوینت معماری دروس دانشگاهی درتمامی مقاطع تحصیلی می باشد. پروژه های مورد نظر خود را از فروشگاه معماری با بیشترین تخفیف وبالاترین کیفیت دریافت کنید.
فهرست مطالب
- موقعیت حمام تاریخی اتحادیه در شهر قدیم
- دسترسی های حمام تاریخی اتحادیه
- شناخت تاريخي بنا
- تاریخ احداث و نام معمار
- وجه مشتركه حمام هاي دوره قاجاريه
- صاحب بنا
- بررسی فضاهای داخلی حمام تاریخی اتحادیه
- سيستم فاضلاب
- آب مصرفي حمام
- آب انبارها
متن پاورپوینت مرمت حمام تاریخی اتحادیه
حمام اتحاديه با توجه به اينكه در نزديكي مساجد بزرگ شهر و بازار بوده از اهميت زيادي برخوردار بود. با توجه به اين كه محل قرار گيري حمام در راسته غلام خان راسته منتهي به مسجد سردار بوده و در مجاورت آن كاروانسراي بزرگي قرار داشته مي توان نتيجه گرفت كه راسته يك راسته كاروانسرايي بوده و اين موقعيت قرار گيري بر ارزش ان افزوده بود، از طرفي صاحب حمام يكي از بزرگان شهر بوده و به ارزش اين حمام مي افرايد، حمام 6 روز در هفته مردانه و 1 روز زنانه بوده است. بين حمام اتحاديه و مسجد سردار حمام ديگري نيز واقع شده بود كه در روزهايي كه حمام اتحاديه زنانه بود حمام مذكور مردانه بود و هر دو حمام به هر دو جنس ( زن و مرد ) سرويس مي داده اند. روايت است كه دراين حمام رضا خان و كريم خان زند حمام كرده اند.
حمام اتحادیه در شهر جديد
با از بين رفتن كاربري اصلي راسته غلام خان و تبديل آن به يك راسته پياده بيشتر اماكن عمومي واقع در اين راسته يا از بين رفته يا تغيير كاربري داده اند اما حمام اتحاديه به خاطر اهميتي كه در شهر داشته تا يك سال قبل هم كار مي كرده هر چند آن رونق سال هاي پيش را نداشت تا اينكه سال پيش تحويل ميراث گرديد و عملا تعطيل شد.
شناخت تاريخي حمام تاریخی اتحادیه
بناي پاورپوینت مرمت حمام تاریخی اتحادیه در سال 1335 به دست معمار علي اشرف احداث شده است (با توجه به کاشیکاری ) . بنا مربوط به دوره قاجار بوده وقدمتي نزديك به 100 سال دارد. زمان احدهاث بنا تا اتمام كامل آن 5 سال به طول انجاميد.
وجه مشتركه حمام هاي دوره قاجاريه
اين حمامها داراي 3 بخش هستند: 1.سربينه 2 . گرم خانه 3 . خزينه
- سربينه شكلي منظم و 8 ضلعي دارد .طاق مرتفع 8 ضلعيو داراي تزعينات كاشي كاريست حوضي 8 گوش در وسط سربينه
- گرم خانه فضايي با قاعده 8 ضلعي و كه طاق رسم بندي دارد همه اين حمامهاا داراي محور اصلي و فرعي هستند كه اغلب ميان دراز قسمت هاي فرعي راه دارد
- خزينه در يكي از محورهاي فرعي گرم خانه قرار دارد نور گيري اين حمام ها سقفي است.
پیشنهاد ویژه
شما می توانید برای سفارش پایان نامه و پروپوزال در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به وبسایت معماری ارشد کار مراجعه نمایید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.