پاورپوینت معماری سبز دارای 48 اسلاید و بررسی معماری سبز در فرمت word شامل 23 صفحه کامل می باشد که تهیه و ارائه می شود کاربرد این پروژه برای درس انسان ،طبیعت و معماری و همچنین معماری معاصر می باشد.وب سایت معماری نوین ارچ ارائه دهنده پروژه معماری و پاورپوینت معماری دروس دانشگاهی درتمامی مقاطع تحصیلی می باشد.پروژه های مورد نظر خود را از فروشگاه معماری با بیشترین تخفیف وبالاترین کیفیت دریافت کنید.
فهرست مطالب
- دلایل شکل گیری
- کلیات و اهداف در معماری سبز
- دستور العمل اجرائی معماری سبز
- برج RWE دراسن
- گنبد رایشتاگ
- دادگاه حقوق بشر اروپا
متن پاورپوینت معماری سبز
معماری سبز برخاسته از معماری پايدار و توسعه پايدار بوده که اين نيز ناشی از نياز انسان امروز در مقابل پيامد های سوء جهان صنعتی و مصرفی عصر حاضر است .در معماری معاصر، تغييراتی که با توجه معيارهای زيست اقليمی و پايداری پديد می آيند ، هر روز اهميت بيشتری می يابند .سخن از پايداری در معماری را می توان به تصور و طراحی ساخت و ساز های آينده تعبير کرد ،آن هم نه تنها با پايداری فيزيکی ساختمان ،بلکه با پايداری و حفظ اين سياره و منابع انرژی آن. بدين ترتيب اين گونه به نظر می رسد که می توان پايداری رابر پايه الگويی تصور کرد که در آن مواد و منابع در دسترس ، بيش از هدر دادن يا ناديده گرفتن شان ، با کارائی بيشتر به کار گرفته شوند. به طور کلی منظور اين است که بر قابليت ساختمان برای تلفيق عوامل محيطی و جوی و تبديل آنها به صورت کيفيت های فضايی و آسايش و فرم ، تمرکز گردد.
معماری سبز وفن آوری پيشرفته
بيان و ابزار دستاورد های علمی و فنی ، همواره از وظايف توسعه معماری مدرن بوده است.مدرنيست های اوليه معماری نظيرلوکوربوزيه وگروپيوس ، به فن آوری به مثابه نيرويی که تغيير را موجب می شود ، توجه می کردند و بنا بر همين ملاحظات بود که انسان آن را در معماری از آن خود ساخت و مورد ستايش قرار داد. معماری مدرن ، از سالن توربين(1909)پيتر به رنز برای شرکت A.E.G در برلين تا ساختمان سيگرام(1958) ميس ون دروهه در نيويورک همواره مقاصد پيشرفت فن آورانه را تأييد کرده و بکار گرفته است. در چند دهه اخير نيز اين حساسيت در تحول معماری “های ـ تک” ، جنبشی که ريشه های ان از لحاظ فن آوری به برداشت های خوش بينانه دهه 1960 بر می گردد ،کاملاً آشکار است.
كليات و اهداف درمعماري سبز
اجتماع ما فراتر از امكانات آن زندگي ميكند. ما در مكان وزمان محدود زندگي خود از طريق الگوهاي نادرست رفتاري زمين را از سرمايههاي بزرگش محروم ميكنيم. اين الگوها محيط طبيعي را ويران ميكنمد واين در حالي است كه ما براي دوره طولاني بقاء، طي نسلهاي آتي به آن وابستهايم. طراحي سبز عملي است براي حل مشكلات كه طي آن، منابع طبيعي قبل، بعد وطي پروسه توليد و ساخت به كمترين حد آسيب ميبيند، بهعلاوه در مسير اين عمل مصالح بايد مفيد بوده، عمر مفيد طولاني داشته وقابل بازگشت به چرخه طبيعت باشند. چيزهاي با طول عمر زياد هم مفيدند وهم بزرگترين مانع عليه اسراف وضايعات. و اين بهتر از استفاده مجدد يا بازيافت آنها است.
فرآيندي براي رسيدن به معماري سبز
هنگامي كه معماران دست به طراحي ساختمانهاي “سازگار بامحيط زيست” ميزنند، به گونهاي اجتنابناپذير با مسائل متعددي رودررو ميشوند، از جمله اينكه: آيا برپايي چنين ساختماني در ميان شهري شلوغ و داراي ترافيك سنگين، جنبوجوش جمعيت انبوه، آلودگي هوا وسروصدا امكانپذير است؟ بدين لحاظ مكانياب براي ساختمانهايي مه به منظور پايداري طراحي ميشوند، امري حياطي است. در طراحي هوادهي طبيعي، مسائل ازقبيل شلوغي،گرما وگردوخاك به چشم ميخورد. در عين حال كه سازنده بنا بايد اين ملاحظات را درنظر بگيرد، اولويت نخست براي هر ساختمانِ نافعِ زيست محيطي، اطمينان يافتن از مناسب بودن زمين آن براي طراحي است.
پیشنهاد ویژه
شما می توانید برای سفارش پایان نامه و پروپوزال در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به وبسایت معماری ارشد کار مراجعه نمایید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.