پاورپوینت بررسی معماری بیونیک پاورپوینتی با 40 اسلاید که توسط وبسایت و فروشگاه معماری نوین آرچ برای شما آماده و مهیا گردیده شده است. یکی از درسهایی که در دوره کارشناسی معماری برای دانشجویان معماری ارائه می شود درس انسان، طبیعت و معماری است که شامل موضوع ها و بحثهای زیادی در حیطه رابطه انسان و معماری با طبیعیت است در ادامه به معرفی پاورپوینت بررسی معماری بیونیک خواهیم پرداخت:
فهرست مطالب پاورپوینت بررسی معماری بیونیک:
- تعامل انسان – محیط
- تعاملات محیطی
- تعامل طبیعت – معماری
- انسان – طبیعت
- تكوين اثر هنري
- دسترسی همگاني
- اثر و مخاطبان
- معماری بيونيک
- مقدمه
- نمونه های معماری بیونیک در عصر حاضر
- برج بیونیک در چین
- برج ستاره شناسی در قطر
- موزه گوگنهایم در دانمارک
- ورزشگاههای پکن
- تالار کنسرت تنریف در اسپانیا اثر کالاتراوا
- موزه هنر میلواکی
- میلواکی، ویسکانسن، ایالت متحده
- برج سنجاقک – نیویورک
- نتیجه گیری
معماری بیونیک
خلاصه ای از پاورپوینت بررسی معماری بیونیک:
بیونیک در لغت به معنای زیستار شناسی یا بکار گیری اندامهای ساختگی طبیعت است که برای اولین بار این واژه توسط دانشمندآمریکائی بنام جک ای استیل در سال 1959 بکار برده شد وی بیونیک را علم سیستم هائی که شالوده و پایه تمامی سیستم های زنده است می داند. امروز هرجا سخن از تکنولوژی به میان میآید، تصویر همان دستاوردهای مهم تکنولوژی که پاسخگوی نیازهای اساسی برای انسان امروز و آینده است، به ذهن میآیند، اما اگر کمی به مسیر تکنولوژی دقت کنیم کم و بیش به منشاء برخی پدیدهها پی میبریم، به اینکه مثلاً هر پدیده صنعتی یا ساختمانی از کدام الگوی زنده طبیعت الهام گرفته است. محققان با تلفیق دو واژه «بیولوژی» و «تکنیک»،علم «بیونیک» را به عنوان دانشی که مسایل فنی را از راههای زیستی حل میکند، بنا نهادهاند.
معماری بیونیک
انسان در طول زندگی خود، همیشه سعی داشته برای ساخت و طراحی مکانها و وسایل مورد نیاز خود از طبیعت و محیط زیست اطراف خود الهام بگیرد.بعنوان مثال ساختمان بدن خفاش برای لئونارد و داوینچی ایدهائی بود که بتواند ماشین پرنده را طراحی کند.در ساخت زیردریاییها نیز از بدن دلفین الهام گرفته شده است. این جانور با نیروی عضلانی کم میتواند به سرعت در آب حرکت کند و راز این حرکت در پوست دو لایه بدنش است لایه پوست بیرونی قابل ارتجاع و لایه پوست درونی شبیه یک رشته لوله پر شده از ماده اسفنجی است.
روح بخشیدن به ساختمان از تمایلات معماری بیونیک است.بیونیک کاران راشاید بتوان به نوعی یکی از حامیان طبیعت دانست .زیرا شعار آنها باز گرداندن زمین به طبیعت و گسشترش شهرها در فضا است.
برج بیونیک در چین
ارتفاع این برج 1228 متر است، دارای300 طبقه و گنجایش 100000 نفر است این برج 42 متر بلند تر از کوه اسنودان است .خاویر جی پیوز و ماریا روزا سرورا، دومعماراسپانیایی پژوهش این برج را ازسال 1992 آغاز کردند.وکارساخت آن ازسال2000 باهزینه ای بالغ بر 15 میلیارد دلارشروع شد.ازدیگر ویژگی های این برج اسکان در حال اجراست .
این برج را به گونه اي طراحي كرده اند كه تمام قسمت هاي آن ملهم از طبيعت باشد ، چراكه آنها اعتقاد دارند طبيعت پاسخ تمام مشكلات را در خود دارد.
اولين و مهمترين نكته اي در ساخت بنايي مرتفع بايد به آن توجه شود ، مقاومت آن در برابر باد و زلزله است.اين مسئله در برج بيونيك با ساخت پي هاي ملهم از ريشه درختان تنومند حل شده است.این برج دارای دو فونداسیون ریشه ای به صورت افقی نامنظم وعمودی عمیق است. فولاد به کار رفته در پی ازجنس سخت وبه دلیل روکش پلاستیک مانند قابل انعطاف است.
سيستم سازهاي آوندي برج پاورپوینت کامل معماری بیونیک
سيستم سازه اي آوندي در قسمت هاي مختلف برج ديده مي شود. عملكرد همه 92 ستون برقرار كننده ارتباط عمودي اين برج توسط سيستم آوندي تعريف شده اند. وظيفه اين ستون هاي خياباني جابجا كردن ساكنان ، آب ، انواع مختلف سيالات موجود و انرژي لازم براي كل محدوده است( درست مانند وظيفه آوند در ساختار گياهي).يكي از مشكلات دائمي برج هاي بلند،آتش سوزي هايي است كه خانه و محل آسايش ساكنين را به جهنمي تبديل مي كند؛ حتي تصور اين فاجعه كه 100000 نفر داخل تله اي آتشين در حال خفگي هستند.
غير قابل تحمل است.حلقه های متحدالمرکز داخل درخت ها که آوند در درون آن جای دارد مانند لایه های هوا باعث خفگی آتش ومانع گسترش آن می شود.که در سیستم اتفای حریق برج به کاررفته است.این سیستم تهویه از آشیانه پرندگان الهام گرفته شده است .پوسته خارجی در عین استحکام متخلخل است و نور وهوا به صورت کنترل شده داخل می شود و به وسیله بازشو های آلومینیومی هوای تازه وارد می شود.
پیشنهاد ویژه:
شما می توانید برای سفارش پایان نامه و پروپوزال در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به وبسایت معماری ارشد کار مراجعه نمایید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.