پاورپوینت بررسی اقلیم معتدل و مرطوب دارای 32 اسلاید و نمونه های موردی می باشد. در این پاورپوینت به بررسی موارد و نکات اقلیمی و پاورپوینت بررسی اقلیم معتدل و مرطوب و تاثیر آن در طراحی معماری و همچنین تکنیک های طراحی اقلیمی پرداخته ایم. در مورد تقسیم بندی اقلیمی نقاط مختلف جهان، روش های گوناگونی پیشنهاد شده که از میان روشها،روش کوپن – دانشمند اتریشی- مورد قبول قرارگرفته است. کوپن براساس رشد و نمو انواع نباتات. تردیدی نیست که در کشوری مانند ایران دو نقطه هیچوقت شباهت کامل اقلیمی ندارند برای اینکه پایه ای برای تعیین مناطق اقلیمی کشور وجود داشته باشد. بنابراین می توان تقسیمات چهارگانه اقلیم ایران را که توسط دکتر حسن گنجی پیشنهاد شده است مورد استفاده قرار داد. پاورپوینت معماری وپروژه معماری تمامی دروس خود را از فروشگاه معماری نوین آرچ با بالاترین تخفیف دانلود کنید.
فهرست مطالب پاورپوینت بررسی اقلیم معتدل و مرطوب:
- شرایط اقلیمی
- بافت شهری
- فرم بنا
- نوع مصالح
- طبقه بندی ابنیه و روش های ساخت
- تطبیق مسکن با اقلیم
خلاصه ای از متن پاورپوینت بررسی اقلیم معتدل و مرطوب
بررسی اقلیم های مختلف شناخت ومطالعه آنها از آن جهت برای معماران حائز اهمیت می باشد که طراحی اقلیمی وتوجه به آن امروزه به عنوان یکی از چالش های معماری می باشد. در قرن حاضر این مسئله اهمیت بیشتری دارد ، زیرا با گرم شدن زمین، وافزایش ماشین آلات وپیشرفت صنعت تنها مکان استراحت شما می تواند، شما را اندکی از این شلوغی دور نگه دارد.تصور کنید که مسکن شما نتواند این آرامش را برای شما ایجاد کند، که این نیز خود به یکی از هزاران مسائل ومشکلات می افزاید.وتحمل کردن این همه مشکلات در یک مجتمع مسکونی و یا خانه کار دشواری میتواند باشد.
آنچه که باید در بررسی موضوع اقلیم معتدل و مرطوب مورد بررسی قرار گیرد
از طرفی دیگر طراحی اقلیمی نیاز به دانشی درباره اقلیم و اقلیم معتدل و مرطوب و طبیعت هر منطقه دارد،انتخاب مصالح، فرم ساختمان ، بافت ، جهت قرارگیری رنگ، و… با در نظر گرفتن تمامی موارد ذکر شده در بالا وتکنیک های طراحی می توان حداقل مشکل یاد شده (مسکن محل آرامش) را از لیست دغه دغه های افراد حذف کرد.بهترین طریقه همان اصولی است که کوپن معین کرده است و باید به ناچار از آن پیروی نمود، منتها باید تغییراتی در آن داده شود تا منظور حقیقی تامین گردد و مناطقی که دارای آب و هوای مشابهی هستند تحت یک فرمول معین قرار گیرند و معرفی شوند.
پنج نوع اقلیم در مقیاس جهانی معرفی کرده است که عبارتند از:
- اقلیم بارانی استوایی : در این اقلیم فصل سرد وجود ندارد و معدل دمای هوا در سردترین ماه سال بیش از۱۸ درجه سانتی گراد است.
- اقلیم گرم وخشک: در این مناطق، به دلیل آنکه میزان بارندگی سالانه بخار آب مورد نیاز جهت رطوبت هوا را تامین نمی کند، هوا به طور کلی خشک است
- اقلیم گرم-معتدل: معدل دمای هوای سردترین ماه سال در این مناطق بین ۱۸ و۳- درجه سانتی گراد ومعدل دمای هوا در گرمترین ماه سال بیش از ۱۰ در جه سانتی گراد است. در این مناطق زمستان کوتاه است ولی ممکن است حدود یک ماه یا بیشتر زمین یخ بسته یا پوشیده از برف باشد.
پیشنهاد ویژه:
شما می توانید برای سفارش پایان نامه و پروپوزال در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به وبسایت معماری ارشد کار مراجعه نمایید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.