پاورپوینت نیلینگ خاک دارای 45 اسلاید تکملیل با تمامی مطالب و توضیحات مربوطه می باشد که توسط وب سایت معماری نوین آرچ برای شما اماده شده است.Nailing Soilشامل تقویت زمین موجود بوسیله نصب میله های فولادی فاصله دار (Nails) می باشد که غالباً در دوغاب سیمان پوشانده میشود در این پاورپوینت تاریخچه و کاربد آن در معماری و تونل سازی به صورت کامل اورده شده است برای هرچه بهتر بودن و قایل ارائه دادن پاورپوینت غکس هایی ار پروژه های عظیم اورده شده اند.میتوانید پروژه معماری و پاورپوینت های مربوط به دروس دانشگاهی خود را از فروشگاه معماری نوین آرچ با بیشترین تخفیف در یافت کنید.
فهرست مطالب
- سوابق
- تاریخچه کاربرد و توسعه در آمریکا
- مراحل اجرا
- کاربرهای دیوارهای Soil nail
- مزایای دیوارهای Soil Nail
- طراحی نهایی
متن پاورپوینت نیلینگ خاک
منشاء Soil Nailing را می توان در سیستم مهار حفاری تحت الارضي در سنگ و به عنوان روش تونل سازی اتریشی جدید ( 1965 ، 1964 ) جستجو کرد ، این روش تونل سازی شامل نصب تقویت فولادی در سنگ ( به عنوان مثال Rock bolt) به همراه کاربرد شاتکریت مسلح می باشد.
تاریخچه کاربرد و توسعه در آمریکا
کاربردهای اولیه دیوارهای Nailing Soil ، مهار گود برداری موقت در ونکور ، واشنگتن ، مکزیکوسیتی مابین سالهای 1960 تا 1970 بود . یکی از اولین کاربردهای Nailing Soil در آمریکا ، مهار خاکبرداری عمیق 7/13 متری در ماسه لایدارمتراکم به منظور گسترش بیمارستان…
کاربرهای دیوارهای
دیوار Soil nail به ویژه برای کاربرهای گودبرداری در زمین ها یی که برش قائم و یا نزدیک به قائم مورد نیاز است ، مناسب می باشد .
- گود برداری راهها
- تعریض راه در زیریک پل موجود
- تعمیر و بازسازی سازه های نگهبان موجود
- گودبرداری موقت و دائمی در یک محیط شهری
شرایط خاک مناسب
خاکهای ریزدانه یا خاکهای چسبنده ممکن است شامل رس سفت تا سخت، لای های رس دار، رس های لای دار، رس های ماسه دار، لای های ماسه ای و ترکیب آنها باشد.خاکهای ریزدانه هنگامی که عدد SPT آنها حداقل 9 ضربه در 300 میلی متر باشند می توانند به عنوان خاک سفت طبقه بندی شوند.
مزایای دیوارهای Soil Nail
- دیوار Soil Nailing ، نسبتاً انعطاف پذیر است و می تواند با نشست های نسبی و کل نسبتاً بزرگ تطبیق نماید.
- تغییر شکلهای کل اندازه گیری شده دیوار Soil Nail معمولاً دارای محدوده قابل قبولی است.
- دیوارهای Soil Nailing در هنگام زلزله به مانند سیستمهای انعطاف پذیر عمل می کنند.
انتقال بار به دیوار
هنگامی که ناحیه نگه داشته شده افزایش می یابد، تنش در محل تماس خاک و Nail ها و نیروی محوری در Nail افزایش می یابد. تنش کششی ایجاد شده به پشت ناحیه مهار شده در یک اثر مهاری منتقل می شوند. این تنش ها نهایتاً تمایل به پایداری پتانسیل جرم لغزش دارد.هنگامی که نیروی کششی در Nail های میانی و پایینی در اثر افزایش عمق خاکبرداری افزایش می یابند، نیروی کششی در برخی از Nail های فوقانی به علت توزیع نیرو، کاهش می یابد.
پیشنهاد ویژه:
شما می توانید برای سفارش پایان نامه و پروپوزال در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به وب سایت معماری ارشد کار مراجعه نمایید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.