پاورپوینت معماری سقف های پیش تنیده پاورپوینتی کامل که توسط وبسایت و فروشگاه معماری نوین آرچ برای شما آماده و مهیا گردیده شده است. پاورپوینت معماری سقف های پیش تنیده در 80 اسلاید در قالب عکس متن و نمودارهای تحلیلی به بررسی و معرفي پيش تنيدگي می پردازد همچنین چگونگی اجرای سقف های پیش تنیده را مورد بررسی قرار میدهد. در ادامه به معرفی کامل این پاورپوینت معماری خواهیم پرداخت:
فهرست مطالب پاورپوینت معماری سقف های پیش تنیده
- تاريخچه
- معرفي پيش تنيدگي
- روشهاي وارد كردن نيروي پيش تنيدگي
- مصالح و تجهیزات
- كابل
- مهار انتهايي
- روش های پیش تنیدگی
- روش پس کشیده
- روش چسبیده
- مزاياي دال هاي پس كشیده در ساختمان
- دهانه بزرگتر و كنسول هاي بلندتر
- ضخامت دال كمتر
- حذف تيرها
- ارتفاع كف تا كف كمتر
- كاهش وزن ساختمان
- مكان ايجاد بازشو هاي بزرگ و نامنظم در سقف
- امكان ستون گذاري نامنظم
خلاصه ای از پاورپوینت معماری سقف های پیش تنیده:
تاريخچه سقف های پیش تنیده
گرچه بتن در گذشته مدت ها به عنوان مصالح ساختماني بكار مي رفت اما به هيچ عنوان مصالح سازه اي مناسبي محسوب نشده و ،چرا كه بر خلاف مقاومت فشاري بالا، در برابر تنشهاي كششي بسيار ضعيف عمل مي كند. بعد ها مهندسين براي غلبه بر اين ضعف،تركيبي ازفولادمسلح كننده و بتن كه امكان مقاومت در برابر نيروهاي كششي و فشاري را ايجاد مي نمايد،به كار مي گرفتند . در آغاز براي مسلح كردن بتن از آرماتور استفاده شد ،استفاده از تكنولوژي پيش تنيدگي،بتن را به يكي از كار بردي ترين مصالح سازه اي تبديل نمود . ايده پيش تنيدگي ،در دهه اول قر ن بيستم ميلادي مطرح گرديد اين روش از سال 1955 در زمينه هاي مختلف سازه اي مورد استفاده قرار گرفت و به علت كارايي مناسب كاربرد آن به سرعت افزايش يافت .
معرفي پيش تنيدگي پاورپوینت معماری سقف های پیش تنیده
پيش تنيدگي عبارت است از اعمال تنش فشاريدائمي قبل از اعمال بارهاي بهره برداري به منظوركاهش و يا از بين بردن تنشهاي كششي . تنش فشاري دائمي با قرار دادن كابل فولادي در قطعه بتني ، كشيدن و مهار كردن آن در دو طرف عضوبه مقطع بتني اعمال مي شود . در طول اعضاي خمشي ،هم تار تحتاني در كشش قرار مي گيرد ( وسط دهانه ) و هم تار فوقاني ( روي تكيه گاه ) در مقاطع پيش تنيده با جابجا كردن موقعيت كابل ، مقدار و توزيع تنش فشاري قابل كنترل است .
بتن
مقاومت بتن در سازه های پیش تنیده می بایست از مقاومت و کیفیت بهتری نسبت به بتن در سازه های ساخته شده از بتن مسلح معمولی ، برخوردار باشد ، زیرا بالا بودن کیفیت و مقاومت بتن باعث ایجاد گیرش و چسبندگی بهتری بین کابلهای و بتن می شود. فولاد:فولادهای پیش تنیدگی شامل مفتول ها و کابل های ساخته شده از مفتول یا میلگرد های آلیاژدار پر مقاومت می باشد.
دهانه بزرگتر و كنسول هاي بلندتر
با استفاده از تكنولوژي پيش تنيدگي امكان ايجاد دهانه هاي بزرگتر و كنسول بلندتر در سازه وجود دارد و محدوديتهايي كه ساير روشها در پوشاندن دهانه هاي بزرگ با آن مواجه هستند در اين سيستم منتفي است اين مزيت قابليت گسترده اي را در اختيار طرح معماري قرار داده ، همچنين امكان استفاده مناسب تري از فضا را ايجاد مي كند
افزايش بر سرعت اجرا
با توجه به حذف تيرهاي مياني و آرماتور بندي دالها ، زمان اجراي دال پيش تنيده بسيار كمتر از دال بتني معمولي خواهد بود . از طرف ديگر بعد ازاجراي عمليات كشش ، سقف بدون وجود قالب و شمع بندي ، خود ايستا خواهد بود و مي توان قالبها را در مدت زمان كوتاهتري باز كرد . بصورت عمومي زمان اجراي يك دال پيش تنيده حدود 30 % كمتر از دال بتن آرمه معمولي مي باشد .
كاهش هزينه ها
كاهش ضخامت دال ، كاهش تعداد ستونها ، حذف تيرها و … با عث صرفه جويي قابل توجهي در بتن و فولاد مصرفي خواهد شد. بعلاوه كاهش عمليات قالب بندي و آرماتور بندي نيز باعث كاهش هزينه هاي اجرايي مي گردد سرعت اجراي بيشتر نيز كاهش هزينه تجهيزات و نيروي انساني را در پي خواهد داشت . روي هم رفته ساختمانهايي كه در آنها از سيستم دال پس كشيده استفاده مي شود، حدود 10 تا 20 درصد نسبت به ساختمانهاي بتن آرمه ارزانتر خواهد بود.
پیشنهاد ویژه:
شما می توانید برای سفارش پایان نامه و پروپوزال در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به وبسایت معماری ارشد کار مراجعه نمایید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.