پاورپوینت معماری مساجد یکی از کامل ترین پروژه های مربوط به درس معماری اسلامی می باشد که توسط وبسایت و فروشگاه معماری نوین آرچ برای شما دانشجویان آماده گردیده شده است. پاورپوینت معماری مساجد پاورپوینتی با 45 اسلاید به معرفی عناصر مسجد و انواع آن در جهان پرداخته است. مساجد در ادوار تاریخ دستخو تحولات چشمگیری بوده اند که ما د این پاورپوینت به بررسی مساجد در تمام ادوار تاریخی پرداخته ایم:
فهرست مطالب پاورپوینت معماری مساجد
- مساجد از نظر کارکردی
- واژه شناسی
- ویژگی های ساختاری مساجد اولیه
- خاستگاه مسجد
- جایگاه اجتماعی مسجد در جهان اسلام
- تغییرات ساختاری مسجد از زمان امویان به بعد
- محراب
- منبر
- مقصوره
- گنبد بالای محراب
- اجزای مسجد
- مسجد مدرسه
- کاربردهای مذهبی افزون بر معمول
- مساجد عربی
- مساجد مهم دوران امویان
- مسجد دمشق
- مساجد دوران عباسیان
- تغییر شکل شبستان مسجد
- مساجد مغربی
- ویژگی های مساجد یمن
- مساجد ستون دار آناتولی
- تحولات مساجد آناتولی
- مساجد مصر
- مساجد ایرانی
- مساجد سلجوقیان
- مساجد ایلخانی
- مساجد دوران تیموریان
- مساجد دوران صفویان
- سنت ترکی
جمع بندیمعماری عثمانی پیش از سال 857 ه.ق - سبک پیشرفته عثمانی
- جمع بندی معماری عثمانی
- تزیینات
خلاصه ای از پاورپوینت معماری مساجد
مسجد از ریشه سجده گرفته شده است و در قرآن به معنای خود را به خاک انداختن به کار رفته است و در معنای وسیع کلمه کنایه از مکان عبادت است. مسجد در اسلام بنای مذهبی اصلی به شمار می رفته است . اقامه نماز جماعت یکی از مهمترین عملکردهای مساجدمعماری مسجد از اساس مساوات طلبانه، شمایل شکن، درون نگرو از همه مهمتر سرشار از انگیزه های مذهبی عمیق است محوریت مساجد
منبر در پاورپوینت معماری مساجد
منبر هیچگاه مانند محراب در معماری اسلامی مساجد محبوبیت نیافت و بیشتر کاربری آن در مساجد جامع بود.منبر جای خطیبی بود و طبق سنت در سمت راست محراب واقع بود از ویژگیهای منبر بهبود در وضعیت شنیداری در هنگام سخنرانی بوده است.
اجزای مسجد در پاورپوینت معماری مساجد
حیاط برای هر بیننده مهمترین قسمت مسجد است.محدوده ای مقدس را مشخص می کند.حیاط در شهرهای بزرگ پذیرای آن دسته از نمازگزاران روزها و اعیاد بزرگ است.حیاط می تواند فضای تطهیر باشد (در مساجد ایران و هند فضای زیادی از حیاط با یک استخر پر می شد که حکم نوعی منظره را هم دارد).
مساجد دوران عباسیان
تغییرات در میانسرا و مفصل بندی .اضافه کردن طاقگان در امتداد سه طرف فرعی پایه گذاری شد (غلام گردش).حیاط وسیع برای اسکان عبادت کنندگان .ردیف های تکیه گاه با دهنه بین ستونها .پشت بندهای منظم مانند مسجد بزرگ سامره _ مسجد سوسه مشخص کردن محراب به صورت حجمی مربع شکل که در دیوار خارجی مشخص می شود.
مساجد ستون دار آناتولی
بیرون زدگی گنبد عظیم از سقف کوتاه شبستان در مقابل دهانه محراب استفاده از اشکال گنبدی شکل به جای نعل درگاه چوبی تنوع در طرحها حفظ میانسرا به دلیل سرمای طاقت فرسای آناتولی ( تالار با ستونهای متعدد با سقف چوبی ) خارج شدن مناره از محدوده اصلی مسجد ( جز طرح اصلی به شمار نمی رفت )
پیشنهاد ویژه:
شما می توانید برای سفارش پایان نامه و پروپوزال در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به وبسایت معماری ارشد کار مراجعه نمایید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.