پروژه مجتمع مسکونی 4 طبقه در دسته ساختمان های نیمه مستقل کم تراکم می باشد که دارای سه تیپ پلان مبلمان شده همراه با مقاطع و نماهای کامل میباشد که از نظر مساحت و شکل پلانی و حجمی نیز با هم متفاوتند، لنداسکیپ پروژه همخوانی کامل با شکل پلانی بلوک ها دارد . هر بلوک دارای یک طبقه پارکینگ در همکف و 4 طبقه مسکونی با تعداد واحدهای مختلف بر روی پیلوت می باشد.
مدارک موجود پروژه طراحی مجتمع مسکونی
- پلان های معماری به صورت کامل و مبلمان شده
- برش های معماری به صورت کامل
- نماهای معماری
- فایل 3 بعدی اتوکدی
واحد های پروژه طراحی مجتمع مسکونی
شامل بلوک های 2 واحدی – 3 واحدی – 6 واحدی: این پروژه دارای ساخاتمان با بلوک هایی دارای پلان های 2 و 3 و 6 واحدی می باشد که این نوع تیپ بندی و تقسیم بندی برای طراحی در داخل پلان ها به خوبی و همراه با پلان کامل بلمان طراحی شده است.
نحوه طراحی پروژه طراحی مجتمع مسکونی
این پروژه در دسته ساختمان های نیمه مستقل کم تراکم می باشد که دارای سه تیپ پلان مبلمان شده همراه با مقاطع و نماهای کامل میباشد که از نظر مساحت و شکل پلانی و حجمی نیز با هم متفاوتند ، لنداسکیپ پروژه معماری همخوانی کامل با شکل پلانی بلوک ها دارد . هر بلوک دارای یک طبقه پارکینگ در همکف و 4 طبقه مسکونی با تعداد واحدهای مختلف بر روی پیلوت می باشد.
سایت پلان
سایت پلان مجموعه نیز بصورت کامل و تعریف کلیه دسترسی ها و دارا بودن فضاهای جنبی به صورت لکه های تعریف شده در فایل موجود است.
نیاز به طراحی
در جوامع مدرن 90%-70 عمر افراد در فضاهای معماری سپری می شود. در این راستا ، معماران نیز همسو با سایر دست اندرکاران در پی یافتن راهکارهای جدید ، برای تامین زندگی مطلوب برای انسان بوده اند.(weans,1996,p.28). بدیهی است که زندگی، تفریح، استراحت وکار … فعالیت هایی می باشند که در فضاهایطراحی شدهتوسط معماران صورت می گیرد و از آنجا که نقاطضعف و قوت یکساختمان بر استفاده کنندگان آن تاثیر مستقیم دارد، وظیفه ای بس حساس دراین خـصوص بر عهده معماران می باشد(حبیبی،1380،ص 50). ضروریات اجتماعی،فرهنگی و اقتصادیجامعه،حکممیکنددر پاسخگویی به نیازهایکمی و کیفیمعماری امروز ،نه در پی چارهجوئیهای حداکثر ودست بالا بلکه در جستجو راهحلهای مناسب و مقدور باشیم. راه حلهاییکه در عین تناسب با شئوناتفرهنگیکشور حداقلشرایط لازم برای زیست و روابط اجتماعیمطلوبرا دراختیارساکنینقرارداده ومکانیبرای رشد ارزشها و کرامت های والا انسانی را فراهم نماید.
پروژه مجتمع مسکونی 4 طبقه
یکیاز موضوعات اساسی درتبین رابطهو تاثیرات متقابل انسان و محیط ،تاثیر فرهنگ،اصولو ارزشهای منبعث از آن بر شکل گیری محیط مصنوع (شهرو معماری )می باشد. ریشه های نگرش فرهنگی اجتماعی در معماری را باید در علوم رفتاری و فرهنگشناسیجستجو نمود. رویدادهاییکه در قرن 18 و 19 در علوم مختلف رخ داد منجر به«علمی نگری» به تمام پدیده هایموجود از جمله جامعه و فرهنگ شد. در این روند موضوعات متعددی چون اجتماعاتانسانی،آداب و رسومزندگی ،الگوهای ثباتو دگرگونی اجتماعی و.. واردحوزه پروژه معماری شد. روشهای علمی نظیر اسپیس سینتکسابداعشدکه هدف محققین پی بردن به تاثیر فضا بر روابط اجتماعیافراد می باشد. طرفداران این نظریه اعتقاد دارند با شناخت ارتباطات فضائی ،ارتباطات اجتماعیافرادساکن را میتوان بازشناخته و تحلیل نمود (معماریان1385،ص.345)
پیشنهاد ویژه
شما می توانید برای سفارش پایان نامه و پروپوزال در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به وبسایت معماری ارشد کار مراجعه نمایید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.