پاورپوینت سازه مشبک فضایی دارای 12 اسلاید کامل می باشد.در این پاورپوینت به بررسی نحوه ساخت حمل و همچنین مونتاژ آن در محل و مواردی دیگر که برای ارتقای سطح علمی دانشجویان رشته معماری الزامی می باشد پرداخته شده است. وب سایت معماری نوین ارچ ارائه دهنده پروژه معماری دروس دانشگاهی درتمامی مقاطع تحصیلی می باشد.پروژه های مورد نظر خود را از فروشگاه معماری با بیشترین تخفیف وبالاترین کیفیت دریافت کنید.
موارد بررسی شده در این پروژه به ترتیب زیر می باشد
- مهندسی سازه مشبک فضایی
- جنس المانهای سازه مشبک فضایی
- تاریخچه اولین اجرای این سیستم
- مزایا و معایب سیستم
- روشهای نصب
- تصاویری از این سیستم سازه ای
معرفی سیستم سازه مشبک فضایی
سیستم سازه مشبک فضایی شکلهای هندسی منظمی هستند که در کنار یکدیگر تکرار شده و با اتصال مکرر این اجزا شبکه ای مستحکم و یکپارچه با ساختاری سه بعدی ایجاد می کنند .که این ساختار توانایی تحمل بار قابل توجهی را دارد این اجزا از المانهای طولی ( با مقطع های مربعی ، دایره ای ، مثلثی و … ) و اتصالهایی که هر روز بر انواع آنها افزوده می شود تشکیل می شود . این اجزا توسط متخصصان و محققان این رشته افزوده می شود.
تاریخچه اجرای سازه مشبک فضایی
گراهام بل خصوصیات دو گانه مقاومت بالا وسبکی وزن را با فرم های 4 وجهی سه بعدی صلب به نمایش گذاشت درحالی که انها را اجرا کرده بود برای نمونه برداری وازآنها دربسیاری ازپروژه هایش استفاده کرد. یکی از اولین سازه های مشبک فضایی فولادی با استفاده از اتصالات ریخته گری شده و اعضای لوله ای ، یک برج دیده بانی در بین بریگ ، آ مریکا بود که در سال 1907 توسط گراهام بل ساخته شد . با وجود پیشرفت حاصل از تلاش های گراهام بل در زمینه خرپاهای فضایی سه بعدی سبک وزن در اوایل قرن 20 ، تا قبل از معرفی سیستم مرو ( (MEROدر سال 1943 ، این خرپاها در معماری کاربردی نداشتند . این اولین سیستم شبکه فضایی بود که به صورت گسترده دردسترس معماران و مهندسان قرار گرفت و توسط دکتر مکس منگرینگ هوسن ( 88- 1903 ) معرفی شد.
تاریخچه سازه مشبک فضایی
سازه های مشبک فضایی از اوایل قرن بیستم میلادی هنگامی که اولین نمونه ها ی این نوع سازه ها در سال 1903توسط الکساندر گراهام بل ساخته شد ، به عنوان گروهی از سازه ها که از مزیت سبک و مقاوم بودن و نیز سرعت وسهولت اجرا برخوردارند، همواره با فرم های متنوع برای عملکردهای گوناگون مورد استفاده قرار گرفته اند.رفتار سه بعدی این سازه ها ،پیش ساخته بودن و امکان تولید انبوه آن سبب شد شبکه های فضایی به عنوان یکی ازموثرترین روس ها برای پوشش سقف ها و اجرای ساختمان ها با دهانه های زیاد ،مورد توجه معماران و مهندسانقرار گیرد.
نگاهی به سازه مشبک فضایی
بشر از دیرباز همواره برای برآورد ساختن نیازهای خود از طبیعت الهام گرفته و با الگو برداری از خلقت کائنات توانسته خود را در جایگاه کنونی دانش ، فناوری و صنعت قرار دهد.در عرصه ساخت و ساز نیز جامعه بشری از این فرآیند بهره برده و اکنون روش های نوینی را در صنعت با الگوبرداری از طبیعت به کار می برد. روش سازه فضایی ، سازه فضاکار یکی از خلاقیت هاست ،سازه فضایی سازه ای است که با بهره گیری و الگوبرداری از ساختار خلقت آسمان ، قابلیت و امکان ساخت بناها مسقف بامساحت های زیاد و بکارگیری کمترین ستون و اجزا باربر و مصالح و تجهیزات ساختمانی و صنعتی را برای جوامع به ارمغانآورده است.
تکامل سیستمسازه مشبک فضایی
همواره با فرم های متنوع تاکنون مورد استفاده قرار گرفته اند. رفتار سه بعدی ، پیش ساخته بودن و امکان تولید انبوه آن سبب شد شبکه های فضایی به عنوان یکی از موثرترین روش ها برای پوشش سقف ها و اجرای ساختمان های با دهانه های زیاد ، مورد توجه معماران و مهندسان قرار بگیرد. با توجه به ساختار سازه های مشبک فضایی و مزایای این سازه ، استفاده آن در مجموعه بزرگ سرپوشیده همانند مجتمع های تجاری بسیار کارآمد می باشد. چرا که نیاز مجتمع های تجاری به فضاهایی باز با فاصله ستون های زیاد و در مواقعی بدونستون می باشد.
پیشنهاد ویژه
شما می توانید برای سفارش پایان نامه و پروپوزال در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به وبسایت معماری ارشد کار مراجعه نمایید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.