پاورپوینت بررسی مسجد دارای 72 اسلاید با تمامی توضیحات وعکس های مربوطه می باشد. مسجد نیایشگاه و محل گردهمایی مسلمانان است. مسجد قدمتی به اندازه خود اسلام دارد. مسجد بر اساس ضوابط و شرایط ،حالات و روحیات نمازگذاران طراحی و ساخته می شده است. پاورپوینت معماری تمامی دروس دنشگاهی را از فروشگاه معماری نوین آرچ با بالاترین تخفیف دانلود کنید.
فهرست مطالب پاورپوینت بررسی مسجد:
مساجد مدرن
- مسجد الزهرا
- حوض لقمان
- مسجد نوفل شاتو
- مسجد الجواد
مساجد معاصر
- مسجد الزهرا
- مسجد المهدی
- مسجد الجواد
مساجد پست مدرن
- مسجد شاه فیصل – پاکستان
- مسجد یاس
- مسجد بثنال گرین
- مسجد گلینگهام
خلاصه ای از پاورپوینت بررسی مسجد
در فضای مساجد باید روح معنوی بر دیگر مسائل دنیوی پیشی گیرد. و این کار معمار است که با دستان طراح خود طرحی بزند که باب دل خسته ی افراد باشد. اما متاسفانه امروزه ما شاهد دیدن آثاری هستیم که حتی بر حقیقت اسلام ضربه می زنند.پاورپوینت مسجدهای معاصرمدرن پست مدرنمیبینیم که به دلایل زیادی مساجد امروزه برخی از ویژگی های یک مسجد را دارا نیستند ، شاید بتوان نام آن ها را مسجد گذاشت اما نوع برخورد ها و احساسات در این مساجد متفاوت شده است.در پاورپوینت بررسی مسجد بطور مثال مساجد در گذشته خانه ای بوده که همه ساعته درب آن رو به مهمان خدا باز بوده اما امروزه جز ساعات اندکی برای نماز خواندن باز نمی باشد.و از منظر معماری برخی از مساجد فاقد عناصر عملکردی مسجد ها هستند مثل (صحن یا حیاط ، مناره ها و گنبد ،کاشی کاری یا معرق، حوض و خدایخانه و… و در ابتدا به بررسی چند مسجد معاصر می پردازیم.
بررسی جامعه و مدرنیته مساجد در پاورپوینت بررسی مسجد
مسجد یک فضای مذهبی، اجتماعی ، فرهنگی ، سیاسی است.چه نسبتی میان فرآیند مدرنیته و مسجد وجود دارد؟!مسجاد در گذشته ها کارکرد های نیایشی داشته اند اما در طول تاریخ ، میزان و شدت وضعف این کارکرد ها یکسان نبوده و در شرایط مختلف دچار تغییراتی شده است.مسجد در دوران معاصر بیش از آنکه معرف اسلام باشد،ملیت و قومیت های افراد در کشور های مختلف را روشن می سازد و به تعبیری، این مهم ترین تحول سال های اخیر این نهاد دینی است.تنوعاتی که در انواع معماری و ابزار های مورد استفاده در مساجد وجود دارد، ناشی از به کارگیری و دستاورد های جدید علمی و صنعتی بوده است که همچنان ادامه خواهد یافت.
مساجد پست مدرن
تمام تغیرات و دگرگونی های مساجد مختص معماری و مدرنیته از منظر مصالح ومتریال نیست. بلکه بخش اعظم این متفاوت شدن عوض شدن طرز تفکرات افراد و دخالت های بیگانگان دین با آن است.وقتی فردی که نماز نمی خواند مسجد طراحی می کند نمی داند نیاز های مسجد و نماز گزار چیست فقط آن را بصورت یک فرم وبنای معماری در نظر می گیرد در صورتی که عملکرد فضا ، مخصوصا روح آن و حالات مذهبی و نیایشی در اینجا بیشتر مد نظر ماست.و ادقام کردن چند مذهب برای طراحی یک بنای واحد کار سختی است اما 100٪ بدست آوردن آن باید از دل مردم و جمعیت باشد و نظرات خود آن ها شرط است.
مسجد شاه فیصل – پاکستان
طرح اولیه تنها برای یک نمازخانه بزرگ در نظر گرفته شده بود، اما در سال ۱۹۷۰ و ۱۹۸۲ تصمیم گرفته شد که فضاهای دیگری نیز به آن الحاق شود. آنچه که در نهایت احداث شد، علاوه بر نمازخانه و فضاهای مربوط به مسجد، شامل مرکز پژوهشهای اسلامی، کتابخانه، موزه سالن کنفرانس و دفاتری برای استادان دانشگاه اسلامی بینالمللی بود.
پیشنهاد ویژه
شما می توانید برای سفارش پایان نامه و پروپوزال در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به وبسایت معماری ارشد کار مراجعه نمایید
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.