پاورپوینت معماری کبوترخانه ها دارای 29 اسلاید می باشد که توسط سایت نوین آرچ تهیه شده است.این پاورپوینت به بررسی کامل معماری کبوترخانه ها و تحلیل فضاهای شکل دهنده آن می پردازد. در این تحقیق قصد دارم به معرفی این برج ها و کاربرد آنها و بیان مختصر تاریخچه ای از آن بپردايزم و سازه و مصالح این برج ها را بررسی کنيم تا راز استواری این بناها را در یابیم.همچنین نمونه هایی از این برجها مثل “برجهای صحرای دستگرد ، برج امام خمینی ، برج گورت ، برج ردان و برجهای هزار جریب “با عکسهایی از آنها مورد بررسی قرار گرفته اند.در پایان به چگونگی امنیت و دلایل خرابی و انهدام آنها می پردازیم تا راههای حفظ این گنجینه های با ارزش را بیابیم.پاورپوینت معماری تمامی پروژه های خود را از فروشگاه معماری نوین ارچ با کلیک کردن روی لینک پاورپوینت معماری با بیشترین تخفیف دریافت کنید.
فهرست مطالب پاورپوینت معماری کبوترخانه ها
- کبوتر خانه ها
- معرفی کبوترخانه ها
- بررسي برج هاي كبوتر
- بررسی چند نمونه از برجهای موجود
- برج صحرای دستگرد 1 و2
- برج امام خمینی
- برج گورت
- برج ردان
- برج های هزار جریب
- برج دانشگاه اصفهان
- امنیت کبوترخانه ها
- علل خرابی و انهدام برجها
- و …
خلاصه ای از مطالب پاورپوینت معماری کبوترخانه ها
معرفی کبوترخانه ها
کبوتر خان یا کبوتر خانه محلی است که کبوتر در آن آشیانه می سازد. کبوتر خانه ها را در مناطقی مي سازند که از اقلیمی کویری بهره مند بود مصالح و متد ساخت نیز متاثر از شرایط محیطی است. چون بافت معماری که بنیادش گل رس و کاه و نمک است مقاوم در برابر سرما و گرما و عایقی حرارتی و در عین حال صوتی تا آرامش کبوتران درون کبوتر خانه را تامین نماید . غالب کبوترخانه ها به واسطه بهره گیری از حد اکثر فضا به شکلی استوانه مانند ساخته می شدندتا لانه های بیشتری را در خود جای دهند . طراحی ورودی به اندازه ای بود تا کبوتران را به داخل هدايت كند و براي میهمانان نخوانده راهی نباشد و در عین حال بدنه کاهگلی مانع از زاد و ولد حشرات موذی چون ساس و کنه می شود به جهت استحکام هر چه بیشتر داخل را با تیرچه های متقاطع مسلح می نمودند و سطح بیرونی را ساروج اندود مي كردند تا مانع از فرسایش محیطی گردد.
بررسي برج هاي كبوتر
الف: موقعيت
موقعيت برج بايد طوري باشد كه از هر نظر امنيت كبوتران را تأمين نموده و دسترسي به آب و دانه به سهولت امكان پذير باشد.
ب:سبك
در طرح هر برج به سه مسئله توجه شده: به كار بردن حداقل مصالح ساختماني با ايجاد حداكثر لانه هاي كبوتر و فضاهاي ارتباطي. اگر توجه كنيم مصالح ساختماني مصرفي در برجها غالباً از خشت خام مي باشد و خشتها فقط فشار را تحمل مي كنند و تحمل آنها در برابر نيروهاي كششي و پيچشي حداقل است . بنابراين مي توان به اهميت طرحها و مهارتي كه در كاربرد خشت به كار رفته است پي برد.
ج: تهويه
مسئله ي تهويه در داخل برج حائز اهميت مي باشد. داخل برج در طول سال بايد از حرارت مطبوعي برخوردار باشد تا كبوتران بتوانند در شرايط مساعدي تخمگذاري كنند.
برج هزار جريب ( شيخ صدوق ) :
اين برج مجموعه ای از هشت استوانه ی کوچک در اطراف يک استوانه ی بزرگ مرکزی می باشد ، اتصالات استوانه های خارجی وداخلی سختی سازه را افزايش داده و پرواز ناگهانی چند هزار کبوتر به پايداری برج آسيبی نمی رساند .ارتفاع استوانه ی بزرگ آن از زمين 20/13 متر و قطر آن 50/13 متر است.
پیشنهاد ویژه:
شما می توانید برای سفارش پایان نامه و پروپوزال در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به وب سایت معماری ارشد کار مراجعه نمایید
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.