پاورپوینت مبانی انتقال حرارت پاورپوینتی کامل در 24 اسلاید که توسط وب سایت و فروشگاه معماری نوین آرچ برای شما آماده و ارائه شده است. در این پاورپوینت به طور کامل مبانی مربوط به انتقال حرارت را مورد بررسی قرار داده ایم. در ابتدای این پاورپوینت به تعاریف پایه، انرژی پرداخته ایم و در ادامه برای شما با بیان حرارت و راه های انتقال آن به ساختمان، محاسبه میزان انتقال حرارت و مبانی انتقال را تشریح نموده ایم. در ادامه به معرفی کامل پاورپوینت مبانی انتقال حرارت خواهیم پرداخت…
فهرست مطالب پاورپوینت مبانی انتقال حرارت:
- مقدمه
- تعاریف پایه
- تعریف انرژی
- توان حرارتی
- درجه حرارت (دما)
- گرمای نهان و آشکار
- ظرفیت گرمایی
- تاثیر تبادل حرارتی
- تاثیر دریا بر دما
- موقعيت خورشيد
- تابش آفتاب
- رطوبت هوا
- منطقه آسايش
- تاثير تابش آفتاب بر منطقه آسايش
- تاثير باد بر منطقه آسايش
- ضریب تبادل حرارت لایه هوا
- مقاومت لایه هوا
- ضریب انتقال حرارت سطحی
- محاسبه میزان انتقال حرارت
خلاصه ای از پاورپوینت مبانی انتقال حرارت:
مفاهیم پایه:
انرژی :
انرژی قابلیت یا ظرفیت انجام کارمعینی ست و واحد اندازه گیری آن ژول (J) است . حرارت نیز شکلی از انرژی است که به صورت حرکت مولکولی در داخل ماده و یا مانند حرارت تشعشعی ، به صورت طیفی از تشعشع امواج الکترومغناطیس با طول موج معین در فضا ظاهر می شود و هنگام تماس بین دوجسم ، از جسم گرمتر به جسم سردتر منتقل می شود .
توان حرارتی:
توان حرارتی میزان انرژی است که در واحد زمان از عنصر می گذرد ، در حالی که اختلاف دمای بین محیط داخل و خارج یک درجه سانتی گراد باشد . واحد اندازه گیری توان وات (W) است . یک وات برابراست با کاری که توسط یک ژول انرژی به صورت یکنواخت در مدت یک ثانیه انجام پذیرد .
1w = 1 J/s (1kw = 1000 J/s)
1 Wh = 3600 J
درجه حرارت (دما) :
درجه گرمی یا سردی یک جسم را دمای آن جسم می نامند . دما کمیتی مقایسه ای است و با مقیاس سلسیوس (C) اندازه گیری می شود . این مقیاس با انتخاب به عنوان نقطه انجماد و نقطه جوش آب در فشار عادی جو (یک اتمسفر یا 760 میلی لیتر جیوه) به عنوان نقاط ثابت و تقسیم فاصله آنها به 100 درجه ساخته شده است.
در کارهای علمی مقیاس کلوین (K) در خصوص اختلاف دما مورد استفاده قرار می گیرد. تقسیمات این مقیاس هم مانند مقیاس سلسیوس است، اما نقطه شروع یا صفر این مقیاس، صفر مطلق یعنی -273/15 C است (C=273/15 K).
گرمای نهان و آشکار :
انتقال گرما دارای دو اثر متفاوت بر روی جسم است . اگرگرما جابجا یا اضافه شود و باعث تغییر درجه حرارت جسم گردد ، این گرما را به نام گرمای آشکار می خوانند. اگر اضافه کردن و یا جابجا نمودن گرما باعث تغییر درجه حرارت جسم نگردد اما تغییرفیزیکی (ذوب و تبخیر) در جسم در برداشته باشد، آن را به گرمای نهان می خوانند.
ظرفیت گرمایی :
اجسام در مقدار درجه حرارت لازم برای افزایش گرمای خود با همدیگر متفاوت هستند. ظرفیت گرمایی مقدار گرمای لازمی است که دمای مقدار معینی ماده را یک درجه سانتیگرا د افزایش دهد. اجسامی که دارای ظرفیت گرمایی بالایی هستند بیشتر می توانند گرما را برای افزایش درجه حرارت جذب کنند.
پیشنهاد ویژه:
شما می توانید برای سفارش پایان نامه و پروپوزال در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به وب سایت معماری ارشد کار مراجعه نمایید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.