پاورپوینت فرهنگسرا نیاوران دارای 71 اسلاید با تمام مدارک وضوصیحات.این بنا توسط آقای کامران دیبا و همکارانش صورت گرفته است. ساخت این بنا در تاریخ ۱۳۵۵شروع و در سال ۱۳۵۶ به اتمام رسید.کل فضا مجموعه نیاوران ۱۱۰ هزار متر مربع است و زیر بنای ساختمان ۱۰ هزار متر مربع می باشد. این مکان از سال ۱۳۶۴ تا ۱۳۷۴ به عنوان دانشکده هنر و زیر نظر وزارت ارشاد فعالیت نموده و در سال ۱۳۷۴ با عنوان رسمی فرهنگسرا شروع به کار کرد. در حال حاضر ریاست این مجموعه بر عهده جناب آقای دکتر سیدمحمد فدوی می باشد.پاورپوینت تمامی دروس معماری را از فروشگاه معماری نوین ارچ تهیه نمایید.
سرفصل های پاورپوینت فرهنگسرا نیاوران شامل:
- تاریخچه
- ورودی
- حیاط(بخش هایه مخطفی که درحیاط وجود دارد)
- فضاهای درون کاخ
- کتابخانه
- آمفی تئاتر
- غذا خوری
- بخش اداری
- نمایش خانه
- نگارخانه
- رستوران
- فضاهای کم صداوپرصدا
- فضاهای تمیزوکثیف
- فضاهای خیس وخشک
- فضاهای خصوصی وعمومی
- فضاهای تاریک وروشن
- فضاهای مکث وحرکتی
- کیفیات بصری
- بافت و رنگ
- تعادل تقارن
- مصالح
- المان ومفاهیم آن
- و…….
موقعیت بنا فرهنگسرا نیاوران
بنایی است که در پاورپوینت فرهنگسرا نیاوران در شمال شرقی شهر تهران واقع است. این بنا از نظر طراحی معماری معاصر ایران دارای اهمیت میباشد.پس از انقلاب ایران (۱۳۵۷) این فرهنگ سرا به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی واگذار شد و تنها فرهنگسرای این وزارت خانه است. تا سال ۱۳۶۴ علاوه بر کوششهای هنری، فعالیتهایش عبارت بودند از: انتشار کتاب، تفسیر و ترجمه قرآن و از سال ۱۳۶۷ پذیرش هنرجویان « مرکز آموزش هنر » از طریق آزمون سراسری وزارت فرهنگ و آموزش عالی آغاز شد که طی سه دوره ۱۸۰ نفر با دریافت گواهینامه در مقطع کاردانی و در رشتههای نامبرده از مرکز آموزش هنر (فرهنگسرای نیاوران) فارغ التحصیل شدند . از سال ۱۳۷۰ فعالیتهای فرهنگسرا چنین بوده است : برگزاری سمینار، کنفرانس، نمایشگاه و …
این پاورپوینت فرهنگسرا نیاوران در خیابان شهید باهنر ( نیاوران ) روبروی پارک نیاوران قرار دارد.دانشجویان در رشتههای طراحی و گرافیک، مجسمهسازی، نقاشی، بازیگری و نمایش نامه نویسی و مینیاتور در این دانشکده تحصیل مینمودند. از اساتید دورههای اول میتوان محمود دولتآبادی وقطب الدین صادقی (در رشتهٔ نمایشنامه نویسی)، محمود فرشچیان (دورهٔ اول مینیاتور) رضا فاضلی (دورهٔ دوم مینیاتور)، شریفآبادی (طراحی و گرافیک)، غلامحسین نامی و میلانی را در رشتهٔ (نقاشی) نام برد.این مکان از سال ۱۳۶۴ تا ۱۳۷۴ به عنوان دانشکده هنر و زیر نظر وزارت ارشاد فعالیت نموده و در سال ۱۳۷۴ با عنوان رسمی فرهنگسرا شروع به کار کرد. در حال حاضر ریاست این مجموعه بر عهده محمد جعفر صافی است.
پیشنهاد ویژه:
شما می توانید برای سفارش پایان نامه و پروپوزال در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به وبسایت معماری ارشد کار مراجعه نمایید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.